GROEP 3

Juf Saskia aanwezig op maandag en dinsdag

Juf Evelien aanwezig van woensdag t/m vrijdag

In groep 3 ligt de nadruk op het leren lezen. Hiervoor werken we met de methode Veilig Leren Lezen. Voor het schrijfonderwijs maken we gebruik van de methode Pennenstreken, deze sluit aan bij de leesmethode. Rekenen leren wij de kinderen via de methode Alles Telt samen met de materialen van 'Met Sprongen Vooruit'.

Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat de overgang van groep 2 naar groep 3 soepel verloopt. We zorgen er daarom voor dat de kinderen van groep 3 voldoende tijd krijgen voor beweging. Dit gebeurt tijdens de gym, maar er wordt ook nog veel buiten gespeeld.

Natuurlijk is er ook aandacht voor verkeer, wereldoriëntatie, creatieve en muzikale vorming. Dit krijgt vorm in onze leerateliers. Kinderen kunnen hun diverse talenten in de leerateliers ontdekken en ontwikkelen.