Nieuws - OPEN DAG!!!

Woensdag 21 maart is de open dag voor het openbaar onderwijs. De gehele brede school de Vlindertuin staat deze dag open voor het publiek van  8:30-14:00 uur en van  17:00-19:00 uur.  U kunt een kijkje nemen in de klassen waar de kinderen samen spelen, leren en werken aan hun doelen. Ontdek ook hoe fijn het is bij het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang van Doomijn.

Kom langs en speel mee!

Tijdens de open dag zullen een aantal kinderen om 12.30 uur een muzikaal optreden verzorgen aansluitend geven de kinderen van groep 3 en 4  om ongeveer 13.00 uur een muziekvoorstelling. Na de voorstelling gaan alle kinderen van groep 1 t/m 8 aan de slag met diverse materialen om samen hoge torens te bouwen. (Building Learning Power) Kom kijken naar de prachtige creaties van de kinderen en neem familie en vrienden mee.

Buiten kunnen kinderen vanaf 14.00 uur zich vollop vermaken op het springkussen.

Geplaatst op: 15 Maart 2018